Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2130288128

Το Cakeland.gr δεν διαχειρίζεται, ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωσή της γίνεται μέσω της μεθόδου "redirect" απ' ευθείας από το περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία και εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Στην περίπτωση κατά την οποία η συναλλαγή, η οποία διενεργείται μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, απορριφθεί για οιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, η αγορά δε μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει εναλλακτικά να επιλεγεί κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής. Ουδεμία ευθύνη βαρύνει την «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΑΣΣΗΣ» στις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες η χρέωση ή δέσμευση ποσού στην χρεωστική/πιστωτική κάρτα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα του Παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του Παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP) των τραπεζών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις της αστοχίας υλικού (hardware) ή λογισμικού (software), αλλά και της μη έγκαιρης ενημέρωσης «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΑΣΣΗΣ» για ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Υπογραμμίζεται ότι η «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΑΣΣΗΣ» δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί ή οι υπηρεσίες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών.

About us

Η Cakeland σας παρέχει ξεχωριστά προϊόντα ζαχαροπλαστικής με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Επικοινωνία

Ψαρρών 22, Παλλήνη

2130288128

6947810317

info@cakeland.gr 

Please publish modules in offcanvas position.